Bliv fri af stress og få større livsglæde

TERAPI OG MEDIYOGA - VEJEN UD AF STRESS

Overvejer du, om terapi og MediYoga er din vej ud af stress? Lev Dig Sund drives af psykoterapeut Irene Lassen og MediYoga-terapeut Birgitte Aaselund. Med afsæt i vores metode tilbyder vi helhedsorienteret stressbehandling til private og virksomheder. Vores holistiske tilgang kombinerer terapi og yoga og tager hånd om både de fysiske og psykiske påvirkninger, som stress har på dit liv.

Basen er Holsteinsgade 6 på indre Østerbro i København, men vi møder også gerne op med vores stresskompetencer, medicinske yoga og Lev Dig Sund-univers andre steder i landet. F.eks. kan du også blive stressfri med et af vores behandlingsforløb, der finder sted i helende naturterapeutiske rammer på Samsø.

Vores fokus er stressens alvorlige konsekvenser for helbredet, og vi arbejder derfor dedikeret på at få vores klienter varigt fri af stress og tilbage til en sund hverdag med mental og fysisk helse, balance og livsglæde.

Bag Lev Dig Sund finder du Birgitte Aaselund, indehaver af Yogafriend, og Irene Lassen, indehaver af Irene Lassen Terapi. Sammen har vi udviklet et behandlingsforløb, hvor du via en unik sammensætning af MediYoga og terapi bliver stressfri, slipper din angst, styrker dit immunforsvar og får mere sundhed, energi og overskud i dit liv.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM @LEVDIGSUND