Filosofi

VORES FILOSOFI

Hos Lev Dig Sund drives vi af en holistisk tilgang til behandlingen af stress, og i tråd med vores firmanavn, har vi fokus på at bringe vores klienter fra et liv, der ”overleves” til et liv, der leves. Via vores metode, der både inddrager klassisk terapi og MediYoga-terapi, tilbyder vi private og firmaer en langtidsholdbar behandling af stress. Målet er, at vores klienter kommer ud af den helbredsskadelige stress og får et liv i balance og en hverdag med sundhed, glæde og trivsel.

Metodisk går vi bag om symptomerne og får bearbejdet klientens ofte dybereliggende årsager til stress. Vi ser på den personlige stressspiral og får belyst, hvorfor den enkelte er havnet der, og hvad der er den enkeltes bæredygtige vej ud af stressen. Med fokus på nervesystemet og de kropslige og mentale ubalancer ved stress, er det vores mål at hjælpe vores klienter med at blive fri af stress og finde netop deres vej til et mere nærende og autentisk liv.

Psykoterapeutisk er vores afsæt eksistentielt oplevelsesorienteret og inddrager kompetencer fra forskellige tilgange, såsom stress- og traumeterapi, samt vigtig viden om nervesystemet. MediYoga (medicinsk yoga) er en terapeutisk yogaform, der, i samarbejde med sundhedsvæsenet i Sverige, er udviklet gennem forskning. MediYoga er sammensat af forskellige øvelser og teknikker, der beviseligt reducerer stress, angst og depressioner samt har en generelt styrkende effekt på krop og sind.

Vi udbyder vores stressbehandling som individuelle 1:1 forløb, som 8-ugers gruppeforløb i vores klinik på Østerbro i KBH og som årlige retreatophold på Samsø.

Vores behandlinger og mødet med vores klienter er til enhver tid baseret på professionalisme og fortrolighed, nærvær, øjenhøjde samt et trygt, støttende og tillidsfuldt univers.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM @LEVDIGSUND