Om os

Stressbehandling på Østerbro

Bag Lev Dig Sund finder du Birgitte Aaselund, indehaver af Yogafriend, og Irene Lassen, indehaver af Irene Lassen Terapi. Sammen har vi udviklet et holistisk behandlingsforløb, hvor du med MediYoga og psykoterapi kan blive stress fri, slippe din angst og få mere energi og overskud og et liv i balance.

1:1 mediyoga terapi
v/yogaterapaut Birgitte Aaselund
Birgitte startede sin yogakarriere med nogle af de mere klassiske yogaforløb og -uddannelser. Efter flere år med undervisning og egenpraksis, stod det dog klart, at hendes kald skulle findes i den mere terapeutiske yogaform. Det førte Birgitte til Sverige, hvor hun uddannede sig til yogaterapeut inden for den forskningsbaserede MediYoga.


De sidste 10 år har jeg arbejdet som MediYoga lærer/terapeut - jeg har haft en række firmaer og hundredevis af klienter/deltagere til enten enetimer/yogaterapi, på mine både store og små Mediyoga hold, med på retreats og diverse workshops.


1:1 stressterapi
v/psykoterapaut Irene Lassen
Irene er uddannet eksistentiel oplevelsesorienteret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut (en 4-årig udd.) og har flere kompetencegivende kurser og forløb bag sig inden for bl.a. traumebehandling, Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) og NLP Practioner Coach (en 1-årig udd). Irenes terapeutiske speciale er stress, angst og traumer.


Min vision er at hjælpe dig til et mere glædesfyldt liv – et liv i balance, et liv hvor du lever tro mod dine ønsker og behov, et liv med autentisk og nærende kontakt til både dig selv og andre.


Få det bedre med psykoterapi og MediYoga

Lev Dig Sund kombinerer yoga og terapi, og er for dig, der har begyndende stress eller kronisk stress, oplever uro, angst, sover dårligt, har koncentrationsbesvær eller lever en uhensigtsmæssig livsstil - overspiser, dyrker for lidt motion m.m.

Ved at arbejde med de bagvedliggende årsager til netop din stress, dit nervesystem og øvrige kropslige og mentale ubalancer, guider vi dig til at slippe din stress, blive fri af angst og opnå indre ro og balance.

I vores praksis på indre Østerbro i København kan du, udover vores Lev Dig Sund stressbehandlingsforløb, deltage i ugentlige MediYoga-hold eller få enetimer i hhv. yogaterapi eller psykoterapi. Du kan også bestille et individuelt forløb, hvor begge tilgange integreres i din behandling.

Læs mere om Birgitte og MediYoga her: www.yogafriend.dk
Læs mere om Irene og terapi mod stress, angst og traumer her: www.irenelassenterapi.dk