Vores klienter siger

 • Mand, 23 år

  “I min barndom var der ikke rigtig plads til at vise følelser og tale om svære ting. At lukke af for mine følelser og ikke mærke mig selv blev min overlevelsesstrategi - en strategi, der resulterede i indre uro, ensomhedsfølelser og mange tanker. Irene har hjulpet mig med at skabe kontakt til mig selv og mine følelser og lært mig at mærke, hvordan jeg har det. Irene er dedikeret og holder en enormt behagelig tilgang til den proces, man som klient gennemgår”.

  Mand, 23 år
  Terapiforløb med fokus på personlig udvikling, selvværd og autenticitet.
 • Else, sygeplejerske

  "Jeg har det rigtig rigtig godt, og jeg har (næsten) ikke haft hjerterytmeforstyrrelser, siden jeg begyndte at træne MediYoga, som jeg har gjort dagligt”.

  Else, sygeplejerske
 • Kvinde, 42 år
  "Jeg var sygemeldt med alvorlige stress symptomer og havde ikke forstået, hvad der havde ramt mig. Irene hjalp mig med at forstå alvoren af kroppens reaktion, og hvordan jeg skulle forholde mig for at blive rask. Først ro på, dernæst genbesøge gamle mønstre og øve mig på at frigøre mig af dem".
  Kvinde, 42 år
  Terapiforløb med fokus på stress.
 • Helle, kreativ chef
  MediYoga er som medicin for min krop. Jeg finder ro og balance og oplever, at jeg bliver revitaliseret – hvilket jeg har hårdt brug for”.
  Helle, kreativ chef