Sådan lever vi os sunde

Min morgenrutine skaber ro i mit system


Mine morgener starter tidligt - hele huset sover, mine 4 børn og min mand. Jeg har brug for god tid om morgenen - dagen starter med et glas vand og en kop blid te Herefter cirka 15 minutters MediYoga, hvor jeg sætter intentionen for dagen...og så vågner de andre i huset så småt.


Birgitte Aaselund

Sådan genfinder jeg mit fodfæste, når det går lidt for stærkt


Selv som terapeut med meget egenterapi bag mig, ser mit gamle tidsoptimist mønster stadig sit snit til at spille mig et puds i ny og næ. Og pludselig føler jeg mig fanget af, at det er min kalender, der styrer mig og ikke omvendt. Så er det tid til at trække stikket lidt, sige nej tak til flere gøremål og få ladet mine batterier op med nærende gå- eller løbeture, dejlig yoga og nogle timer på sofaen i selskab med en god film.


Irene Lassen

Mindfulde dage i haven


En af mine vigtige pauser finder jeg i min økohave - at være der, er ren naturterapi. Frisk luft, bevægelse og en dejlig måde at følge årstidernes skiften. Udover at være min egen have, er økohaven en del af AGENDA 21 - et verdensomspændende øko- og klimaprojekt - et vigtigt bidrag til vores fælles planet, sundhed og balance.


Birgitte Aaselund

Naturterapi i den smukke sommerskov


I mit job er det vigtigt, at jeg er 100% nærværende tilstede med mine klienter, og jeg skal til enhver tid kunne ’containe’ det, klienten kommer med. Derfor går jeg også løbende i supervision og egenterapi. Men flere gange om ugen bruger jeg også naturen som mit vigtige terapeutiske rum. Her er der højt til loftet, og jeg finder ro og plads til at mærke mig selv og gøre mig både faglige og personlige refleksioner.


Irene Lassen

Min egen nærende praksis på yogamåtten


Mange af MediYogaens øvelser og meditationer hjælper mig med at slippe tanker, ønsker, og alt hvad der rør sig i livet. I min egen lille daglige nærende MediYoga-praksis, øver jeg mig således på selvkærlig og nænsom vis at være tilstede her og nu.


Birgitte Aaselund

Et vigtigt møde med mig selv


Vi kender det nok alle - hverdagen er travl, den ene time tager den anden, og pludselig er dagen gået uden egentlige pauser med plads til lidt bevægelse og at trække vejret - helt ned i maven. Sådan er det også for mig, hvis ikke jeg giver det den nødvendige opmærksomhed. Derfor er jeg begyndt at booke flere daglige møder med mig selv - møderne er i virkeligheden pauser, hvor jeg lige stopper op og gør noget andet. Men de skal prioriteres og er af samme vigtighed, som hvis det var en anden, jeg skulle mødes med.


Irene Lassen

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @LEVDIGSUND