Slip din stress og bliv fri for angst og indre uro

FORSKNINGSBASERET STRESSBEHANDLING

Vores stressbehandling bygger på metodisk nytænkning, dokumenteret effekt og forskningsbaserede erfaringer. Med afsæt i psykoterapi og MediYoga-terapi tilbyder vi stressbehandling, hvor vi arbejder med både de kropslige og mentale ubalancer ved længerevarende stress. Hertil møder vi vores klienter med et professionelt og omsorgsfuldt nærvær og en helende støtte og kontakt.

Via terapi, øvelser, undervisning og MediYoga har vi et metodisk fokus på bl.a. nervesystemet og den vigtige forbindelse mellem vores krop og hjerne. I behandlingen får vores klienter bearbejdet de ofte dybereliggende årsager til stress samt genskabt kroppens biokemiske balance (hjerterytme, fordøjelse, immunforsvar m.m.), så de for altid bliver fri af den helbredsskadelige stress.

Så hvis du går rundt med tanker som ”er jeg stresset”, ”har jeg angst”, ”er jeg udbrændt”, ”er min indre uro tegn på stress” eller er du træt, har du søvnbesvær, bliver du let syg, tager nemt på i vægt osv., så hører vi gerne fra dig. En kombination af medicinsk yoga og samtaleterapi, vil kunne bringe dig på vej mod et liv, der leves fuldt ud.

Hvis du overvejer, om medicinsk yoga og terapi kan være den bedste behandling for dig, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, og vi vil byde dig velkommen i vores lokaler i København, til retreat på Samsø eller, efter aftale, andetsteds i landet.

 
 

FØLG OS PÅ INSTAGRAM @LEVDIGSUND