Psykoterapi
Med afsæt i den godkendte 4-årige uddannelse til psykoterapeut hos Psykoterapeutisk Institut samt flere specialiseringskurser, tilbyder jeg kompetent og nærværende terapi inden for særligt emnerne traumer (f.eks. efter mobning, overfald eller ulykker), stress, angst, selvværd og overspisning. I mit arbejde har jeg et stort fokus på at møde mine klienter der, hvor de er, og i det, der fylder hos dem.
Via samtale, øvelser, hjemmeopgaver osv. skabes indsigt, forståelse og forløsning, så du kommer fri af det, der tynger dig og forhindre dig i at levet et frit og glædesfyldt liv. Med et terapeutisk forløb hos mig, er du ikke længere alene om at bære alt det svære, og du får det hurtigt bedre og kommer til at stå stærkere og sundere i dig selv.
Min tilgang er at kaste lys over og at få behandlet de bagvedliggende årsager til de problemer og symptomer, som mine klienter kommer med. Nervesystemet og kroppens biokemiske balance (fordøjelse, søvn, immunforsvar osv.) er derfor også vigtige forhold i arbejdet med mine klienter.
Allerede efter få sessioner oplever mine klienter ofte bedring – håbløsheden, skammen og de mange svære følelser begynder langsomt at lette. Et forløbs varighed er meget individuelt, men de fleste kommer langt med 5-7 samtaler.
Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.