Ydelser i mit Lev Dig Sund univers

Ny hjemmeside lanceres i sensommeren 2022, men her ser du lidt om, hvad jeg kommer til at tilbyde fremover.

GO WITH THE FLOW

Morgenyoga for alle.
Med meditative flows skaber vi energi og varme i kroppen, beroliger sindet og forebygger stress. Et yogaforløb, hvor både din mentale og fysiske styrke øges.
Hvornår
Tirsdage morgener kl. 7.30 – 8.45.
Efter yogaen er der the på kanden “to go”, så du kan tage direkte fra yoga til job.
Forløb 1
Tirsdag 6/9, Tirsdag 13/9, Tirsdag 20/9, Tirsdag 27/9

Intro pris – kun kr. 495,- pr. person for hele forløbet. 

Forløb 2
Tirsdag 25/10, Tirsdag 1/11, Tirsdag 8/11, Tirsdag 15/11, Tirsdag 22/11, Tirsdag 29/11

Pris kr. 895,- pr. person for hele forløbet.

Har du deltaget i forløb 1, får du forløb 2 til kr. 795,-.

Hvor

Yogasalen på Ørnslund v/Anette Meldgaard. Der er ikke mulighed for at tage bad, men der er badeværelse, så du kan klæde om inden job.

Tilmelding
Send mig en mail på irene@levdigsund.dk, og så vender jeg fluks tilbage med nærmere.

YOGATERAPI

Har du stress, eller kæmper du med mange bekymringstanker, angst og indre uro?

Fra september 2022 tilbyder jeg 1:1 yogaterapeutiske forløb til behandling af en krop og et sind i ubalance. 

Med samtale, bløde yoga flows, mindfulness og åndedrætsøvelser, healer vi dit nervesystem.  Krop og sind kommer i ro, og du bliver bevidst om dine mønstre og begrænsende overbevisninger og får skabt nye selvomsorgsfulde vaner. 

Et forløb kører over 5 gange á 2 timers varighed (vi finder datoer og tidspunkter sammen). Foregår i fortrolige og trygge rammer på Ørnslund (ved Brattingsborg Skov).

Pris: Kr. 695,- pr. gang. 

Bestil tid: irene@levdigsund.dk 

Bodywork

Et 1:1 kick-off forløb til dig, som vil igang med at tabe dig, komme i bedre fysisk form og få skabt mere sundhed, energi og glæde i dit liv. Men du savner viden og motivation og vil gerne smide de første svære kilo med en støttende hånd i ryggen og i et “private space”. 

Vores sessioner foregår udendørs som “walk & talk”. Kostplan, træningsprogram og mentale øvelser tilrettelægges, så det passer netop dig, dit udgangspunkt og mål. 

Hver session består af en coachende samtale, en gåtur hvor vi får pulsen op, styrketræning (du introduceres til en række øvelser, du også nemt laver derhjemme) og mindfulness (bidrage til at reducere stress i kroppen, som blokerer for vægttab).

Et forløb kører over 8 gange á 1 1/2 times varighed (vi finder datoer og tidspunkter sammen). Foregår aftalte steder ude i naturen. 

Pris: Kr. 495,- pr. gang. 

Bestil tid: irene@levdigsund.dk 

STRESS

STRESS

Gruppeforløb over 5 dage i KBH-området. Forebygger stress og angst. Styrker dit mentale immunforsvar. Faglige oplæg, samtaler, øvelser og masser af healende restorativ yoga. For enkeltpersoner og firmaer.

TRAUME

Erfaren, målrettet og tryg behandling af traumer og PTSD. Gruppeforløb over 4 refugieophold i naturterapeutiske rammer. Deltagerne følges tæt og tilbydes restorative workshops mellem hvert ophold. For enkeltpersoner og firmaer.

CARE

Et livsforandrende online forløb.
Over 4 uger guides du med mine videokurser til at heale din fortid, slukke for autopiloten og skabe dit nu.
Du får nye vaner, mere klarhed, indre ro og selvomsorg.
Kick-start et vægttab, et bedre selvværd, et liv fri af stress og begrænsende tanker eller en anden vigtig livsforandring.

Følg med på Instagram