Skab holdbare livsforandringer

Hej – og velkommen til Lev Dig Sund. Her hjælper jeg dig med at skabe det liv, du drømmer om. Sammen sætter vi fokus på hele dig – på dine tanker, dine følelser, din krop og dit sind.

Måske ønsker du hjælp til kampen med vægten. Måske vil du fri af stress, eller måske drømmer du om at vinke farvel til din indre kritiker, nogle begrænsende mønstre eller et lavt selvværd.

Du kommer med emnet – vi går vejen sammen – jeg guider dig og får dig i mål. Både i mit online kursus og samtaler inddrager jeg værktøjer fra psykologien, coaching, mindfulness og yogaen – og fra min egen personlige rejse. 

 

LIDT OM FAGLIGE MIG

Jeg har fokus på årsagen, selvkritikken, de uforløste følelser eller den manglende selvomsorg, som skaber stress i vores system og blokerer for, at vi lever det liv, vi ønsker.

Jeg er uddannet psykoterapeut (4 år hos Psykoterapeutisk Institut), livscoach (1-årig NLP Practitioner) og yogalærer (1-årig hos A Yoga Story). Jeg har specialiseret mig i vægttab, sundhed, forandringsprocesser, stress, angst og traumer – bl.a. med “Integral Somatic Psychology” v/Dr. PhD Raja Selvam og 8-ugers kurset “Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR)” v/Heinrich Johansen.

Jeg bor og driver min forretning på Samsø, hvor vi kan mødes til samtaler, workshops eller yoga. Vi kan også mødes online på Zoom eller Teams.

 

JEG HAR GÅET VEJEN SELV

Men måske vigtigst af alt, så har jeg gået den livsforandrende vej selv – fra et liv med traume, stress og angst efter et bankrøveri – til et liv i balance med energi og livsglæde, hvor jeg udlever min drøm om at hjælpe dig til at leve dig sund.

 

TIL DIG FRA MIG

Et forløb hos mig tager sin start med mit online kursus ”Stå stærkt & sundt i dig selv”. 12 uger med 8 moduler skræddersyet til dig, som vil skabe varige forandringer. Det er ikke en slankekur eller et stress quickfix – det er personlig udvikling, fagligt guidet og støttet af mig, som får dig fra et liv der overleves, til et liv der leves.

 

SÅDAN KOMMER DU IGANG

Mit online kursus “Stå stærkt & sundt i dig selv” kan følges på to måder – som “KØR SELV” eller som “MED PERSONLIG COACHING”. Indholdet er det samme, men ved “KØR SELV” går du vejen selv, mens “MED PERSONLIG COACHING” også inkluderer 5 coachende samtaler med mig.

 

Er du i tvivl om, hvilken af de to, du skal vælge – eller vil du bare gerne høre lidt mere, inden du køber – så er du altid velkommen til at kontakte mig pr. mail irene@levdigsund.dk eller pr. telefon 2685 8683. Du kan også læse mere her på siden.

 

Jeg glæder mig til at møde dig og følge dig på din livsforandrende rejse.

”Stå stærkt & sundt i dig selv”

Online kursus

MED PERSONLIG COACHING

Mit livsforandrende online kursus til dig, som ønsker coachende samtaler med mig undervejs. Vi mødes i min praksis på Samsø, i København eller online på Zoom.

Med ”Stå stærkt & sundt i dig selv” MED PERSONLIG COACHING får du adgang til mit online kursus (12 uger/8 moduler) bestående af inspirerende undervisningsvideoer og øvelseshæfter tilsat et stærkt mix af guidede meditationer, visualiseringer og stress reducerende yoga, som du laver i dit eget tempo. Du får også 5 coachende og støttende samtaler med mig.

 

I kurset bruger jeg holdbart vægttab, mere sundhed og selvomsorg som udviklingspunkt. Men kan også bruges af dig, som vil fri af alvorlig stress eller af dig, som vil i mål med andre vigtige livsforandringer (fx et bedre selvværd). Sammen arbejder vi med det, som fylder hos netop dig, og jeg lover dig, at kurset og samtalerne med mig giver dig et liv med mere ro, energi, glæde og et stærkere mentalt og fysisk helbred.

MED PERSONLIG COACHING er til dig som:

 • Ønsker mit livsforandrende online kursus (12 uger/8 moduler) og coachende samtaler med mig.
 • Er træt af overflødige kilo, stress og et liv på autopilot.
 • Føler du har mistet kontrollen over din vægt, dit helbred eller din trivsel.
 • Vil tabe dig, blive sundere og have livsglæden tilbage.
 • Har afprøvet alverdens slankekure og quick fixes.
 • Føler tab af energi, overblik og overskud.
 • Vil have et stærkt helbred – fysisk og mentalt.
 • Dulmer følelser og stress med mad, arbejde el.lign.
 • Søger viden og stærke greb til overgangsalderen.
 • Vil forandring og et liv med mere selvomsorg – NU.
 • DKK 3.995,-

 • Beløbet er et engangsbeløb, kan betales over 2 rater og er inkl. 5 coachende samtaler med mig i min praksis på Samsø, i København eller online på Zoom. Du har adgang til forløbet og alt mit livsforandrende materiale i et ½ år fra købsdatoen.

”Stå stærkt & sundt i dig selv”

Online kursus

KØR SELV

Mit livsforandrende online kursus til dig, som vil gå vejen selv. To klik, og du er i gang – uanset, hvor i landet du bor.

Med ”Stå stærkt & sundt i dig selv” KØR SELV får du adgang til mit online kursus (12 uger/8 moduler) bestående af inspirerende undervisningsvideoer og øvelseshæfter tilsat et stærkt mix af guidede meditationer, visualiseringer og stress reducerende yoga, som du laver i dit eget tempo.

 

I kurset bruger jeg holdbart vægttab, mere sundhed og selvomsorg som udviklingspunkt. Men det kan også bruges af dig, som vil fri af alvorlig stress eller af dig, som vil i mål med andre vigtige livsforandringer (fx et bedre selvværd). Sammen arbejder vi med det, som fylder hos netop dig, og jeg lover dig, at kurset giver dig et liv med mere ro, energi, glæde og et stærkere mentalt og fysisk helbred.

KØR SELV er til dig som:

 • Med mit livsforandrende online kursus (12 uger/8 moduler) vil gå vejen selv.
 • Er træt af overflødige kilo, stress og et liv på autopilot.
 • Føler du har mistet kontrollen over din vægt, dit helbred eller din trivsel.
 • Vil tabe dig, blive sundere og have livsglæden tilbage.
 • Har afprøvet alverdens slankekure og quick fixes.
 • Føler tab af energi, overblik og overskud.
 • Vil have et stærkt helbred – fysisk og mentalt.
 • Dulmer følelser og stress med mad, arbejde el.lign.
 • Søger viden og stærke greb til overgangsalderen.
 • Vil forandring og et liv med mere selvomsorg NU.
  • DKK 1.495,-

Kampagnepris i maj og juni – kun DKK 495,-


Tilmeld dig nu og spar DKK 1000,-

 

 • Beløbet er et engangsbeløb, og du har adgang til forløbet og alt mit livsforandrende materiale i et ½ år fra købsdatoen.

Andre tilbud i mit selvomsorgs univers

RO PÅ kuren

RO PÅ kuren

Med min online RO PÅ-kur får du stærke værktøjer til at slippe begyndende stress og indre uro og til at få styrket din mentale sundhed og drage mere omsorg for dig selv.

Kr. 99,- (et engangsbeløb)

 

3 trin til forandring

En lille gave fra mig til dig. Skab forandringer i dit liv – allerede i dag.

Kr. 0,-

 

Følg med på Instagram

Gratis Guide

Få min gratis guide.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis guide til at skabe en daglig praksis, som nærer sind, krop og sjæl. En praksis med vigtige første skridt til at møde og berolige et overaktivt nervesystem.

Jeg sender dig ikke spam eller mails i tide og utide.