”Stå stærkt & sundt i dig selv”

Online kursus

KØR SELV

KØR SELV er mit online kursus ”Stå stærkt & sundt i dig selv” (8 moduler/12 uger), hvor du går vejen selv.

 

Du vælger KØR SELV, fordi du er topmotiveret for at skabe holdbare livsforandringer – for at få styrket din mentale og fysiske sundhed. Du er god til at holde dig selv i gang, når først du har besluttet dig og kommer oftest i mål med det, du sætter dig for. Du ser dine ønsker og mål med kurset klart, og du har god opbakning og støtte fra familie og venner. Måske vælger du undervejs at supplere din proces med en samtale eller to med mig eller med en psykoterapeut/psykolog i dit lokalområde. Og måske vælger du at supplere din livsforvandlende rejse med et af mine nærende retreats.

Du starter lige, når det passer dig – to klik, og du er igang med at ændre dit liv og gøre 2022 til dit år.

 

En livsforvandlende investering i dig selv til et engangsbeløb á kun kr. 1.495,-. Send mig en mail eller giv mig et ring, hvis du har spørgsmål, inden du melder dig til.

Med forløbet får du:

 • Mit livsforvandlende online kursus ”Stå stærkt & sundt i dig selv”, som kører over 12 uger og byder på 8 lærerige moduler. Du har adgang til forløbet og alt materialet i ½ år fra købsdatoen – og i den periode går du nemt til og fra kurset i dit eget tempo (du kan læse mere om modulerne længere nede på siden).
 • Et selvkærligt forkøb med fokus på de livsforandringer, som du gerne vil i mål med.
 • En personlig udviklende rejse med fokus på LEV BEDRE, LÆNGERE.
 • Et liv fri for slankekure, sukkertrang, tidskrævende træning, indre uro, stress, en indre kritiker, negative tanker og mønstre, forkerthedsfølelser, eller hvad netop du går og kæmper med.
 • Et liv med bedre søvn og mere overskud, og hvor du har det godt med dig selv og din krop.
 • Viden og værktøjer til at komme godt igennem overgangsalderen.
 • Et både fysisk og mentalt stærkt helbred.
 • Et liv hvor du hver dag står stærkt og sundt i dig selv.

Se online kursets 8 moduler / 12 uger

MODUL 1 (uge 1)

FORANDRINGER

I modul 1 introducerer jeg dig nænsomt til de første værktøjer på vejen til at skabe holdbare livsforandringer – uanset om du vil i mål med et vægttab, have et bedre selvværd, komme fri af stress eller mere egenomsorg.

Du får lys på de negative tanker og den selvkritik, som indtil nu har modarbejdet dig og dine livsændringer. Du ser, hvilken uheldig spiral, du er havnet i, og lærer, hvorfor kamp og viljestyrkeforsøg (i form af fx nytårsfortsætter) aldrig er vejen til holdbare livsforandringer.

 

Til modul 1 (uge 1) får du:

 • Praktisk info om kurset og de 8 moduler.
 • 1 x velkomstvideo.
 • 1 x video kursus (modul 1 – forandringer).
 • 1 x guidet bodyscan (lydfil).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 1 – forandringer).

MODUL 2 (uge 2)

OVERBEVISNINGER

I modul 2 ser vi på dine begrænsende overbevisninger, og du lærer, hvor og hvorfor du har hængt fast i dem. Og du begynder at se, hvordan overbevisningerne indtil nu har stået i vejen for de forandringer, du ønsker at skabe.

 Du får mere og mere indsigt i dine tanke- og følelsesmønstre, og jeg guider dig til at skabe nye støttende overbevisninger og slippe de gamle, så de ikke længere blokerer for dine mål og drømme.

 

Til modul 2 (uge 2) får du:

 • 1 x video kursus (modul 2 – overbevisninger).
 • 1 x afslappende musik (lydfil).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 2 – overbevisninger).

MODUL 3 (uge 3)

SELVACCEPT

I modul 3 går vi skridtene videre i dit personlige udviklingsarbejde – med at se på dine tanke- og følelsesmønstre. Det gør vi bl.a. med det, vi i terapien kalder for “indre barn”-arbejde. Sammen tager vi hul på forløsningen af det, som har stået i vejen for det liv, du drømmer om – fx et holdbart vægttab eller et liv fri af stress.

Vi gør det ubevidste bevidst, taler om triggere/trigger food, og vi får dit sind og din krop til at arbejde sammen. Der er fokus på selvomsorg, healing og nye veje til at regulere svære tanker og følelser. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du mærke dine behov – fx hvad er det, der kalder på din opmærksomhed.

 

Til modul 3 (uge 3) får du:

 • 1 x video kursus (opsamling modul 1 og 2).
 • 1 x video kursus (modul 3 – selvaccept).
 • 1 x video kursus (modul 3 – indre barn).
 • 1 x guidet visualisering (følelser).
 • 1 x guidet visualisering (indre barn).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 3 – selvaccept).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 3 – indre barn).

UGE 4

Pause – din tid til fordybelse og refleksion

MODUL 4 (uge 5)

HJERNEN

I modul 4, som jeg har givet overskriften “Hjernen”, lærer du, hvilken rolle den spiller, når vi taler vægttab, mad, stress osv. Vi dykker ned i viden om krybdyrshjernen og ser på den nyeste forskning om hjernen i forhold til vægttab.

Undervejs lærer jeg dig, hvilke hormoner og fødevareingredienser, vi er oppe imod, når vi fx ønsker at tabe os.

Vi arbejder videre med cravings og hjernens belønningscenter. Du får værktøjer til digital detox og til at komme fri af sukker og andre fødevarer, som blokerer for målet om et liv uden helbredsskadelig overvægt. Hvad og hvordan vi spiser er også af stor betydning, når vi skal restituere og komme os over en længerevarende periode med fx stress.

 

Til modul 4 (uge 5) får du:

 • 1 x video kursus (modul 4 – opsamling og om hjernen).
 • 1 x video kursus (modul 4 – hormoner).
 • 1 x video kursus (modul 4 – fødevareingredienser).
 • 1 x video kursus (modul 4 – digitale stimuli).
 • Spændende og informative illustrationer.

UGE 6

Pause – din tid til fordybelse og refleksion

MODUL 5 (uge 7)

NERVESYSTEMET

Med mit online kursus lærer du en masse om, at hvis vi er i uro eller stress, så har vores sind og krop ikke den nødvendige energi til at komme i mål med holdbare livsforandringer, som fx et vægttab eller andre nye sunde vaner/livsstilsændringer. Derudover spiller stress/en stresset hverdag i sig selv negativt ind på vores forhold til mad og søde sager og skaber blot yderligere rod i vores hormonelle balance, søvn og fordøjelsessystem.

Når vi ønsker at skabe holdbare livsforandringer, er viden om og arbejdet med vores nervesystem derfor en meget vigtig brik. I modul 5 får du derfor en indføring i, hvordan nervesystemet og stress kobler til vores mulighed for fx at tabe os. Og du får skønne yogaøvelser med fokus på indre ro – øvelser, som jeg også varmt anbefaler til dig, der skal fri af alvorlig og helbredsskadelig stress.

 

Til modul 5 (uge 7) får du:

 • 1 x video kursus (modul 5 – nervesystemet).
 • 4 x videoer med restorative øvelser v/yogalærer Anette Meldgaard fra Yogamo.
 • 1 x afslappende musik (lydfil).
 • Spændende og informative illustrationer.
 • 10% rabat på evt. køb af yogaudstyr i Anettes skønne online shop.

MODUL 6 (uge 8)

KOST

I modul 6 retter vi blikket mod bl.a. kosten. Da vi i mit online kursus arbejder med årsagsbehandling og har vinket farvel til slankekure, viljestyrkeforsøg og dårlig samvittighed, bliver du ikke mødt af restriktive kostråd eller en ny diæt. Men skal vi tabe os og i det hele taget ændre livsstil og investere i både vores mentale og fysiske sundhed, så kommer vi ikke udenom også at se lidt på, hvad vi spiser – og hvordan.

Derfor giver jeg dig her forslag til en helt almindelig sund hverdagskost, du taber dig af, og som du kan holde dig til resten af livet – uden at føle afsavn. Vigtigst af alt taler vi kost med sigte på at give dig de rigtige næringsstoffer, gøre dig mæt og holde dit blodsukker stabilt, så dit system hele tiden har den energi til rådighed, som personlig udvikling og restitution efter fx stress kræver. Du får også viden om mindful spisning og forskellige planlægningsværktøjer.

Til modul 6 (uge 8) får du:

 • 1 x video kursus (modul 6 – kost m.m.).
 • 1 x afslappende musik (lydfil).
 • Spændende og informative illustrationer.

MODUL 7 (uge 9)

BEVÆGELSE

Din krop har brug for og kan lide at blive brugt, men hård motion er ikke vejen til et holdbart vægttab eller når vi skal fri af stress – faktisk tværtimod. Som du lærer i mit online kursus – jo mere pres og stress (både fysisk og mentalt), jo større risiko for, at vores sind og krop modarbejder vores ønske om at tabe os – bl.a. fordi vores søvn, fordøjelse og forbrændingsevne bliver dårligere. Vores system kommer altså på overarbejde, hvilket heller ikke er gode forudsætninger for restitution og heling.

I modul 7 lærer du, hvilke former for bevægelse, der er gode og opbyggende i den indledende fase af fx et større vægttab (og for dit helbred generelt), og hvordan det gøres på en måde, så det gavner dit sind, nervesystemet osv. Du lærer også om begrebet naturterapi, og hvordan du kan bruge det i forhold til at skabe holdbare livsforandringer.

 

Til modul 7 (uge 9) får du:

 • 1 x video kursus (modul 7 – bevægelse).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 7 – bevægelse).

UGE 10 OG 11

Pause – din tid til fordybelse og refleksion

MODUL 8 (uge 12)

LIV

Tillykke og velkommen til dit nye liv, hvor du nu er i fuld gang med at skabe de holdbare livsforandringer, du drømmer om. Dit nye jeg og nye liv, hvor dit sind og din krop arbejder sammen, hvor dit ubevidste er blevet bevidst, hvor dine begrænsende overbevisninger er erstattet af støttende, hvor gamle livshistorier og blokeringer er blevet forløst, hvor dit indre barn har begyndt sin heling, og hvor du har tabt de første vigtige kilo og sagt farvel til kampen med maden, en udmattende spiseadfærd, helbredsskadelig overvægt og drænende selvkritik og forkerthedsfølelser.

Du mærker glæden, trivslen og sundheden pible frem i dit system, du har fået mere energi og overskud, og du er begyndt at sove bedre. Kort sagt – du oplever nu, at du mere og mere står stærkt og sundt i dig selv.

I forløbets sidste modul samler vi trådene, og du får den sidste viden og støtte med på vejen til din videre personlige udvikling. Og så skal vi naturligvis fejre din livsforandring og nye krop, dit bedre helbred, mentale sundhed og glæde – resten af livet.

 

Til modul 8 (uge 12) får du:

 • 1 x video kursus (modul 8 – liv).
 • 1 x øvelseshæfte (modul 8 – liv).
Ja tak – jeg er klar på ”Stå stærkt & sundt i dig selv” KØR SELV.
En livsforvandlende investering i dig selv for kun kr. 1.495,- (et engangsbeløb, ingen abonnement eller andre bindinger).

To klik – og du er i gang med at skabe holdbare forandringer i dit liv.

Følg med på Instagram