Lev dig sund

Hej – og velkommen til Lev Dig Sund. Her er det mit mål at hjælpe dig fri af din stress, din angst eller et livsbegrænsende traume, så du igen trygt kan møde verden og leve dit liv helt. Til det har jeg udviklet en række målrettede behandlingsforløb.

Lev Dig Sund er mit hjertebarn – en virksomhed, et univers – hvor jeg har samlet al den viden og de værktøjer, som hjalp mig fri af et alvorligt traume og PTSD efter et væbnet bankrøveri. Med Lev Dig Sund ønsker jeg at give dig professionel støtte og den direkte vej til at komme fri af de stressende og traumatiserende hændelser, som sjæler din energi og din livsglæde og forhindrer dig i at være tilstede i nuet og leve dit liv fuldt ud. 

Navnet Lev Dig Sund udspringer af min vision – at få stress- og angstramte og folk med alvorlige traumer og PTSD fri af deres indre smerte, skam, følen sig forkert og ofte meget ensomme tilstand – at få dem fri af al det ikke-liv, som stress, angst og traumer er – at få dem tilbage til livet, at få dem til at trække vejret frit igen. 

Terapeut, coach & yogalærer Irene Lassen

Speciale i stress, angst og traumer 

Behandlinger & Retreats

På denne side finder du info om traume behandlingsforløbet RESET, som jeg afholder med min kollega restorativ yogainstruktør Liza Steen-Petersen. RESET er en professionel, målrettet og tryg behandling af traumer og PTSD baseret på både faglige og personlige erfaringer. Foregår som gruppeforløb (max 10 deltagere) over 4 retreat ophold i naturterapeutiske rammer. For enkeltpersoner og firmaer.
Du kan også læse mere om forløbet STYRK DIT MENTALE IMMUNFORSVAR, der har fokus på at forebygge stress og angst og øge den psykiske robusthed. Forløbet afholdes med min kollega restorativ yogainstruktør Liza Steen-Petersen og foregår som gruppeforløb over 5 hverdage i KBH. For enkeltpersoner og firmaer.

 

Online forløb & samtaler

Her kan du læse om mit 4-ugers online forløb CARE – din vej til nye vaner, mere klarhed, indre ro og mere selvomsorg. Kr. 995,- (et engangsbeløb).
Du finder også info om mit online forløb RO PÅ – en her og nu vej til mindre stress og mere ro i dit nervesystem. Kr. 195,- (et engangsbeløb).
Overvejer du at booke en terapi eller coachende samtale med mig inden for emnerne stress, angst og traume, så finder du her også mere info om det.

 

Læs mere →

Yoga & Mindfulness

Her finder du info om mit ugentlige yogahold GO WITH THE FLOW på Samsø og mine yoga workshops (restorativ yoga og mindfulness) på Østerbro i KBH, som jeg afholder med min kollega restorativ yogainstruktør Liza Steen-Petersen.

 

Læs mere →

Min traumehistorie

På denne side deler jeg min traume historie – en historie om min rejse fra overlevelse til liv. Samtidig er det historien om, hvordan netop den rejse skabte min vision for Lev Dig Sund og i dag er drivkraften bag alt det, som jeg brænder for at formidle og give videre til andre i mine behandlingsforløb.

 

Blog & Inspiration

I Lev Dig Sunds blog univers finder du artikler og den nyeste viden om stress, angst, traumer, det autonome nervesystem, begrænsende overbevisninger, yoga m.m. Du finder også inspiration til spændende foredrag og workshops i ind- og udland.

 

Læs mere →

Kontakt

Lev dig sund v/ Irene Lassen

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Følg med på instagram

@levdigsund

Gratis Guide

Få min gratis guide.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis guide til at skabe en daglig praksis, som nærer sind, krop og sjæl. En praksis med vigtige første skridt til at møde og berolige et overaktivt nervesystem.

Jeg sender dig ikke spam eller mails i tide og utide.