Metoden bag mit online kursus

The5RProgram

Uanset om du vælger at følge mit online kursus “Stå stærkt & sundt i dig selv” som “KØR SELV” eller som “MED PERSONLIG COACHING”, får du stærke værktøjer og støtte til at skabe holdbare forandringer i dit liv. Med kurset kan du arbejde med vægttab, mental og fysisk sundhed, et bedre selvværd, mindre stress, mere selvomsorg, eller netop de forandringer du gerne vil i mål med.

 

Mit online kursus kører over 12 uger (du har adgang til det og alt materialet i 1/2 år fra købsdatoen) og byder på 8 livsforvandlende moduler. Vælger du forløbet “MED PERSONLIG COACHING”, får du samtidig 5 personlige samtaler med mig (første samtale typisk i forbindelse med modul 1, så vi sikrer, du kommer godt fra start).

 

“Stå stærkt & sundt i dig selv” bygger på min metode The5RProgram og dens 5 terapeutiske trin til holdbare livsforandringer. Trin som jeg har udviklet på baggrund af mange års faglig viden, klient erfaringer fra min praksis og erfaringer fra min egen personlige rejse og udvikling.
Metoden er ikke noget, du behøver at forholde dig til – denne info er blot, så du ved, hvilket fagligt fundament mit online kursus er baseret på. I det følgende kan du læse mere om de 5 terapeutiske trin, og hvordan de bringes i spil igennem online kursets 8 moduler.

The5RProgram™
→ Rydde op

Modul 1, 2 og 3

Med metodens første trin – RYDDE OP – ser vi på dine tankemønstre, overbevisninger, selvaccept og din indre kerne. Vi tager hul på forårsrengøringen af din indre bolig, og du begynder at få forløst de tanker og følelser, som står i vejen for dit vægttab/de livsforandringer, du ønsker at gennemføre.

The5RProgram™
→ Rense ud

Modul 4

Med metodens fjerde trin – RENSE UD – dykker vi ned i spændende viden om hjernen. Du lærer, hvilke hormoner og anden biokemi, du er oppe imod, når du ønsker at tabe dig, leve et liv fri af stress og komme godt igennem overgangsalderen. Vi ser på cravings, sukkertrang, digital detox osv.

The5RProgram™
→ Ro på

Modul 5

Med metodens – RO PÅ – ser vi på nervesystemet. Du lærer, hvordan indre uro og stress påvirker den hormonelle balance og din søvn, forbrænding og fordøjelse – og dermed din mulighed for at tabe dig og få skabt holdbare forandringer i dit liv. Du får stærke værktøjer og nærende yogaøvelser til at skabe ro i dit liv og drage mere omsorg for dig selv.

The5RProgram™
→ Revitalisere

Modul 6 og 7

Med min metodes trin – REVITALISERE – genopbygger vi dit system. Du lærer, hvilken mad, der skal til for at drive din sundhed, dit vægttab og din vej igennem overgangsalder eller efter en periode med fx meget stress. Vi arbejder med helt almindelig kost, mæthed, stabilt blodsukker, mindful spisning og tips til planlægning og bevægelse i en travl hverdag.

The5RProgram™
→ Resten af livet

Modul 8

Med metodens sidste trin samler vi trådene, fejrer dine succeser og din livsforandring – hvad enten du undervejs har arbejdet med et holdbart vægttab, et liv fri af stress, en bedre overgangsalder eller et liv med mere selvomsorg og glæde. Og du får den sidste viden og støtte fra mig med på vejen til din videre personlige udvikling. Du har været på en fantastisk rejse, og du oplever nu, hvordan du efter mit forløb – baseret på min metode The5RProgram – står stærkt og sundt i dig selv.