Lev Dig Sund

Ønsker vi at komme fri af stressfyldte traumatiserende hændelser og turde leve livet igen, må vi gøre netop det – lade livet bringe os derhen, hvor vi tør leve igen. Men det er en proces – en proces, der starter med at turde bede om hjælp, så vi med de rette kompetencer og omsorg kan komme fri af vores indre fængsel og få lysten og styrken til at træde ud i livet igen. En proces, der skal ske nænsomt, med en professionel tilgang og i trygge rammer.

 

Omdrejningspunktet i min tilgang og behandlingsforløb er det autonome nervesystem – det er her skaden sker, og det er her, vi finder vejen til at blive frie og hele igen. Når man er alvorligt ramt af stress, angst og traume, lever man ikke – man overlever.
Dit nervesystem er overaktiveret og afholder dig fra at være i nuet – i stedet er det konstant på udkig efter det, som skete (fortiden), eller det som måske kommer til at ske (fremtiden). En afgørende nøgle i mit arbejde er derfor at få reguleret og beroliget dit nervesystem – få det til at føle sig tryg og sikker igen.

 

Med afsæt i nervesystemet, og via terapi (både individuelt og i grupper), lifecoaching og yoga, er processen i mine behandlinger:

 

→ Møde, forstå, forløse og heale din fortid.
→ Slippe autopiloten og uhensigtsmæssige coping-strategier og lære at være i nuet.
→ Og fra det ståsted (gen)skabe det liv, du drømmer om.

 

Undervejs inddrager jeg gerne erfaringer fra min egen personlige rejse – en rejse, der gør, at jeg ved præcis, hvordan du har det, og hvad du går igennem. Jeg kender symptomerne og alle tankerne og følelserne fra egen krop. Og jeg ved, at der er en vej ud – at det kan blive anderledes, at du kan få det bedre, og at du kan komme fra overlevelse til liv.

Lidt om mig:

  • Oktober 2022 påbegyndt 850 timer europæisk akkrediteret uddannelse til yogaterapeut hos The Yoga Therapy Institute (akkrediteret af International Association of Yoga Therapists, IAYT).
  • Yogalærer, uddannet hos A Yoga Story, 250+ timer.
  • Psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København.
  • Forløb i Integral Somatic Psychology v/Dr. PhD Raja Selvam (forløsning af traumer, stress og angst).
  • 8-ugers kurset Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) v/Heinrich Johansen.
  • NLP Practitioner Coach.
  • Kostvejleder og sundhedscoach forløb.
  • Cand.mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

 

Til daglig bor og driver jeg min virksomhed fra Samsø.

Her nyder jeg roen, naturen og havet med min familie, hund og nære venner.

 

Arbejde og fritid flyder (på en god måde) ofte sammen for mig, da jeg virkelig brænder for det, jeg laver. At hjælpe andre og dele ud af min faglige viden og mine personlige erfaringer er min passion, mit kald.

Min faglige tilgang og behandlingsforløb tager afsæt i mine uddannelser og løbende praktiske erfaring, men i høj grad også i, at jeg har gået vejen selv.

 

Jeg sparrer ofte med kolleger og modtager løbende supervision og har i det hele taget et stort fokus på at holde mig ajour og udvikle mine faglige kompetencer med kurser og anden videreuddannelse.

Kontakt

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

irene@levdigsund.dk

+45 2685 8683

Gratis Guide

Få min gratis guide.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis guide til at skabe en daglig praksis, som nærer sind, krop og sjæl. En praksis med vigtige første skridt til at møde og berolige et overaktivt nervesystem.

Jeg sender dig ikke spam eller mails i tide og utide.