Blog_Inspiration_1300

Artikler

Nye dig workbook

Lavet til dig, som ønsker et begyndende fokus på personlig udvikling og vækst, nye stærke vaner og livsforandring. Kort sagt – du får hjælp til at få taget de første skridt til at leve dig sund.

Læs mere

Daglig praksis guide

At skabe dig en daglig praksis, små selvomsorgsfulde ritualer, som nærer sind, krop og sjæl, kan være både healende og transformerende.

Læs mere

Restorativ yoga

I restorativ yoga ligger man længe i de enkelte stillinger – støttet og holdt af puder, tæpper, yogablokke m.m. På den måde hjælpes sind og krop til at give helt slip.

Læs mere

Hvad er et traume

Udsættes vi for et alvorligt chok eller trues på livet, så rystes vores autonome nervesystem, og det kan sætte sig som et traume og udvikle sig til PTSD.

Læs mere

Den farlige stress

Det er vigtigt at skelne mellem kortvarig og længerevarende stress. Kortvarig stress er ufarlig. Det er den tilstand, der gør, at vi kan tænke og handle hurtigt, hvis der er fare på færde.

Læs mere
Gratis Guide

Få min gratis guide.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis guide til at skabe en daglig praksis, som nærer sind, krop og sjæl. En praksis med vigtige første skridt til at møde og berolige et overaktivt nervesystem.

Jeg sender dig ikke spam eller mails i tide og utide.