Samtaler & online forløb

Når livet slår benene væk under os – ved f.eks. en svær skilsmisse, en fyring, stress, sorg eller et alvorligt traume – så kan det være en vigtig vej til healing og en god investering i vores proces og videre liv at tale med og få bearbejdet hændelserne hos en professionel terapeut eller livscoach.

Yoga enetime, Samsø eller Kbh - 1:1 yogaterapi

Har du stress, eller kæmper du med bekymringstanker, angst og indre uro? Har du et uforløst traume, eller står du i en anden svær livssituation?
Jeg tilbyder individuelle yogaterapeutiske forløb til behandling af en krop og et sind i stress og ubalance.

 

Med samtale (terapi og coaching), blide yoga flows (skræddersyet program til dig og dine udfordringer), mindfulness og åndedrætsøvelser healer vi dit autonome nervesystem. Dit sind stilnes, din krop kommer i ro, og du slipper et liv på autopilot og bliver bevidst om dine mønstre og begrænsende overbevisninger. Du bliver i stand til at mærke dig selv og tune ind på, hvad din krop fortæller dig, og du får skabt nye selvomsorgsfulde vaner.

 

Et forløb foregår over 3 gange á 90 min. (vi finder datoer og tidspunkter sammen). Foregår i fortrolige og trygge rammer på Samsø eller i KBH.

 

Pris: 3 x 90 min. yogaterapi kr. 2.495,-.
Yderligere sessioner á 90 min. koster herefter kr. 995,-.

HVIL – en mini online workshop

Lev Dig Sunds førstehjælpskasse til et stresset nervesystem. Med HVIL giver jeg dig en række indledende værktøjer til at komme fri af indre uro og bekymringstanker, få styrket din mentale sundhed og få dig mere ned i kroppen, så du kan mærke, hvad den prøver at fortælle dig.

 

Har du stress, eller er du på vej til stress, eller oplever du andre former for indre uro eller står mit i en urolig og krævende livssituation, så kan du bruge HVIL til at få taget det første vigtige kig på, hvad der ligger bag, og hvordan du kommer fri af det. Med HVIL får du skabt en bedre kontakt til dig selv og får draget lidt nærende omsorg for dig selv.

 

Materialet er dit i 3 mdr. fra købsdatoen, og i den periode kan du frit og helt i dit eget tempo gå til og fra materialet.

 

Med mit online forløb HVIL får du:

1 x undervisningsvideo ”Hvad er stress, og hvorfor er det så farligt”?
1 x undervisningsvideo ”Nervesystemet – fra speeder til bremse”.
1 x guidet ”Bodyscan” (fokus på at komme i ro og mærke dig selv og dine behov).
1 x guidet ”Det beroligende åndedræt”.
1 x guidet ”Aktivering af det parasympatiske nervesystem” (her vi finder ro og søvn).
1 x øvelseshæfte med illustrationer og øvelser.

 

DKK 75,- (et engangsbeløb, og du har adgang til materialet i 3 mdr. fra køb).

Kontakt

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller sende en mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

irene@levdigsund.dk

+45 2685 8683