Samtaler & online forløb

Når livet slår benene væk under os – ved f.eks. en svær skilsmisse, en fyring, stress, sorg eller et alvorligt traume – så kan det være en vigtig vej til healing og en god investering i vores proces og videre liv at tale med og få bearbejdet hændelserne hos en professionel terapeut eller livscoach.

Jeg er uddannet psykoterapeut (4-årig uddannelse hos Psykoterapeutisk Institut i KBH), yogalærer (1-årig uddannelse hos A Yoga Story), har fulgt flere specialiserede forløb inden for traume, stress og angst og har i oktober 2022 påbegyndt en europæisk akkrediteret uddannelse til yogaterapeut (3-årig/850 timer) hos The Yoga Therapy Institute.

 

Jeg tilbyder psykoterapi og yogaterapi i mit terapilokale hos SEOP i Vester Voldgade i KBH og i mit lokale på Ørnslund på Samsø.

 

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller sende mig en mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

HVIL – en mini online workshop

Lev Dig Sunds førstehjælpskasse til et stresset nervesystem. Med HVIL giver jeg dig en række indledende værktøjer til at komme fri af indre uro og bekymringstanker, få styrket din mentale sundhed og få dig mere ned i kroppen, så du kan mærke, hvad den prøver at fortælle dig.

 

Har du stress, eller er du på vej til stress, eller oplever du andre former for indre uro eller står mit i en urolig og krævende livssituation, så kan du bruge HVIL til at få taget det første vigtige kig på, hvad der ligger bag, og hvordan du kommer fri af det. Med HVIL får du skabt en bedre kontakt til dig selv og får draget lidt nærende omsorg for dig selv.

 

Materialet er dit i 3 mdr. fra købsdatoen, og i den periode kan du frit og helt i dit eget tempo gå til og fra materialet.

 

Med mit online forløb HVIL får du:

1 x undervisningsvideo ”Hvad er stress, og hvorfor er det så farligt”?
1 x undervisningsvideo ”Nervesystemet – fra speeder til bremse”.
1 x guidet ”Bodyscan” (fokus på at komme i ro og mærke dig selv og dine behov).
1 x guidet ”Det beroligende åndedræt”.
1 x guidet ”Aktivering af det parasympatiske nervesystem” (her vi finder ro og søvn).
1 x øvelseshæfte med illustrationer og øvelser.

 

DKK 75,- (et engangsbeløb, og du har adgang til materialet i 3 mdr. fra køb).

Yogaterapi i KBH og på Samsø

Oktober 2022 påbegyndte jeg en 3-årig (850 timer) europæisk akkrediteret uddannelse til yogaterapeut hos The Yoga Therapy Institute (se mere på theyogatherapyinstitute.org).

Undervejs får jeg brug for træningsklienter inden for:

Traumer
Autoimmune sygdomme
Hjertekar
Luftvejssygdomme
Mave/fordøjelse
Immunforsvar
Stress
Rygsmerter
Muskulære udfordringer
Kræftsygdomme
Aldringsprocesser
M.fl.

Er du interesseret i at blive min træningsklient inden for nogle af de ovennævnte områder, kan du allerede nu sende mig en uforpligtende mail og blive skrevet op til et kommende forløb i KBH eller på Samsø.

 

The International Association Of Yoga Therapists (IAYT) definerer yogaterapi således:

 

“Although all yoga is potentially therapeutic and healing, yoga therapy is the specific application of yogic tools—postures/exercises, breathwork, meditation techniques, and more—to address an individual’s physical, mental, and emotional needs.

Yoga therapists have in-depth training to help them assess and keep their clients safe. They work with you to address your specific goals while considering any limitations you might be experiencing.

The practices your yoga therapist recommends could include:

  • Movement ranging from gentle to vigorous
  • Breathing techniques
  • Meditation or visualization practices
  • Physical postures that address specific areas of discomfort or musculoskeletal imbalances
  • Any combination of tools like these!”

Kontakt

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller sende en mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

irene@levdigsund.dk

+45 2685 8683

Gratis Guide

Få min gratis guide.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min gratis guide til at skabe en daglig praksis, som nærer sind, krop og sjæl. En praksis med vigtige første skridt til at møde og berolige et overaktivt nervesystem.

Jeg sender dig ikke spam eller mails i tide og utide.