Yoga & mindfulness

Yoga er livsforandrende. Det har jeg oplevet på egen krop – en krop, der i mange år var alvorlig traumeramt med angst og kronisk stress til følge. Og de livsforandrende effekter glæder jeg mig nu til at give videre til dig – enten på et af mine ugentlige hold på Samsø, mine restorative workshops i København eller som individuel yogaterapi.

 

Yoga er meget mere end en række fysiske stillinger – det er en mange tusind år gammel og velafprøvet vej til ro, nærvær, balance, selvomsorg, selvaccept og healing af et ængsteligt eller direkte traumatiseret nervesystem. Yoga er vejen hjem – hjem til dig selv og din krop.

 

I både yogaen og mine behandlingsforløb er jeg meget optaget af nervesystemet. Det er her skaderne sker, så det er også her, vi må sætte ind, når vi skal heale op igen. Og her er yogaen et uvurderligt “redskab”.

 

Jeg er uddannet og certificeret yogalærer fra A Yoga Story v/Helle Yde og Anette Meldgaard. Flere af mine yoga forløb og workshops afholder jeg i samarbejde med min kollega Liza Steen-Petersen, der er uddannet restorativ yogalærer hos Majse Mo Knørr.

En ny begyndelse

Restorativ yoga forløb på Østerbro i KBH

Start det nye år med at gøre noget godt for dig selv og dit helbred. Skab nye vaner, drag omsorg for dig selv, få ro i dit nervesystem og styrk dit immunforsvar.

Med forløbet guides dit nervesystem til at slippe stress, spændinger og andet uforløst, som din krop holder på. Samtidig giver den restorative yoga dig de bedste betingelser for at forebygge sygdomme og for at heale efter en krævende periode i dit liv.

Vi starter med blid yoga for at stilne sindet og lande i kroppen. Herefter bevæger vi os over i den restorative yoga, hvor du og din krop understøttes af puder, blokke, tæpper og vores hjælp til at komme i dyb ro og afspænding. Undervejs inddrager vi rolig musik og essentielle olier og vores mange erfaringer inden for psykoterapi og yoga.

Forløbet er for dig som:
– Ønsker at forebygge eller komme dig over stress, angst eller udbrændthed
– Vil drage mere omsorg for dig selv og dit helbred og skabe nye sunde vaner
– Ønsker at styrke dit immunforsvar
– Har brug for at finde ro og blive næret efter skilsmisse, sorg, fyring m.m.

Hvornår:
Afholdes onsdag 11/1, 18/1, 25/1 og 1/2

Alle dage fra kl. 19-21

 

Hvor:
Vi mødes i stemningsfulde rammer hos SALIG, Masnedøgade 20 2. sal, 2100 Kbh Ø.

 

Pris:
Book en eller flere af dagene. Pr. gang kr. 350,-

Hele forløbet i alt kr. 1.200,-

 

Vil du være med? Send os en mail på irene@levdigsund.dk. Ved tilmelding modtager du mail med nærmere info om forløbet, betaling osv.

Winter Glow

Et dagsretreat i København – søndag d. 15. januar 2023

Denne søndag i starten af det nye år slår vi dørene op for et vinter helle, hvor du kan drage omsorg for dig selv, nære din vintertrætte krop og styrke dit immunforsvar. En dag, hvor du og resten af holdet forkæles med yoga, restorativ yoga, åndedrætsøvelser, essentielle olier, the og snacks. Du guides også til at sætte en intention for året, slippe autopiloten og skabe nye sunde vaner.

Program:

Kl. 12.00 Døren åbnes og vi lander sammen.
Kl. 12.30 Intention, åndedrætsøvelser og blød yoga.
Kl. 14.00 Pause, hvor der serveres the og nærende snacks.
Kl. 14.30 Restorativ yoga.
Kl. 17.00 Afrunding og tak for i dag.

Hvor:
DRIVKRAFT, Bredgade 33a stuen, København K. Tæt på Kgs. Nytorv Metro og Østerport St. for øvrige tog.

Pris:
Kr. 800,- pr. person.

Ved tilmelding af  2 personer kr. 1.400,-.

Vil du være med?

send os en mail på irene@levdigsund.dk

Ved tilmelding modtager du en mail med nærmere info om dagsretreatet, betaling osv.

Yogaterapi i KBH og på Samsø

Oktober 2022 påbegyndte jeg en 3-årig (850 timer) europæisk akkrediteret uddannelse til yogaterapeut hos The Yoga Therapy Institute (se mere på theyogatherapyinstitute.org).

Undervejs får jeg brug for træningsklienter inden for:

Traumer
Autoimmune sygdomme
Hjertekar
Luftvejssygdomme
Mave/fordøjelse
Immunforsvar
Stress
Rygsmerter
Muskulære udfordringer
Kræftsygdomme
Aldringsprocesser
M.fl.

Er du interesseret i at blive min træningsklient inden for nogle af de ovennævnte områder, kan du allerede nu sende mig en uforpligtende mail og blive skrevet op til et kommende forløb i KBH eller på Samsø.

The International Association Of Yoga Therapists (IAYT) definerer yogaterapi således:

Although all yoga is potentially therapeutic and healing, yoga therapy is the specific application of yogic tools—postures/exercises, breathwork, meditation techniques, and more—to address an individual’s physical, mental, and emotional needs.

Yoga therapists have in-depth training to help them assess and keep their clients safe. They work with you to address your specific goals while considering any limitations you might be experiencing.

The practices your yoga therapist recommends could include:

  • Movement ranging from gentle to vigorous
  • Breathing techniques
  • Meditation or visualization practices
  • Physical postures that address specific areas of discomfort or musculoskeletal imbalances
  • Any combination of tools like these!”

Kontakt

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller sende en mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

irene@levdigsund.dk

+45 2685 8683