Yoga & mindfulness

Yoga er livsforandrende. Det har jeg oplevet på egen krop – en krop, der i mange år var alvorlig traumeramt med angst og kronisk stress til følge. Og de livsforandrende effekter glæder jeg mig nu til at give videre til dig – enten på et af mine ugentlige hold på Samsø, mine restorative workshops i København eller som individuel yogaterapi.

 

Yoga er meget mere end en række fysiske stillinger – det er en mange tusind år gammel og velafprøvet vej til ro, nærvær, balance, selvomsorg, selvaccept og healing af et ængsteligt eller direkte traumatiseret nervesystem. Yoga er vejen hjem – hjem til dig selv og din krop.

 

I både yogaen og mine behandlingsforløb er jeg meget optaget af nervesystemet. Det er her skaderne sker, så det er også her, vi må sætte ind, når vi skal heale op igen. Og her er yogaen et uvurderligt “redskab”.

 

Jeg er uddannet og certificeret yogalærer fra A Yoga Story v/Helle Yde og Anette Meldgaard. Flere af mine yoga forløb og workshops afholder jeg i samarbejde med min kollega Liza Steen-Petersen, der er uddannet restorativ yogalærer hos Majse Mo Knørr.

Yoga på Samsø - Go with the flow

Morgenyoga for alle. Med meditative flows skaber vi energi og varme i kroppen, beroliger sindet og forebygger stress. Et yogaforløb, hvor både din mentale og fysiske styrke øges.

 

Hvornår
Tirsdage kl. 7.30 – 8.45 (døren er åben fra kl. 7.20).
Efter yogaen er der the på kanden “to go”, så du kan tage direkte fra yoga til job.

 

Efterårsforløbet er tirsdag 25/10, tirsdag 1/11, tirsdag 8/11, tirsdag 15/11, tirsdag 22/11 og tirsdag 29/11 (i alt 6 gange).

 

Pris kr. 895,- pr. person for hele forløbet.
Har du deltaget i mit sensommerforløb, får du efterårsforløbet til kr. 795,-.

 

Hvor
Vi mødes i yogasalen på Ørnslund v/Anette Meldgaard. Der er ikke mulighed for at tage bad, men der er badeværelse, så du kan klæde om inden job.

 

Tilmelding
Vil du være med – så send mig en mail på irene@levdigsund.dk, og så vender jeg fluks tilbage med nærmere.

[Re]treat yourself
Restorativ yoga workhop i København

Giv dig selv en tiltrængt pause med denne restorative yoga workshop. Her inviteres du på en rejse ind i kroppen, åndedrættet, sindet og følelserne – og får et nærende hverdagshvil.

Workshoppen forløber over tre onsdage aftener, hvor du får den restorative yogas afslappende og restituerende virkning helt ind under huden. Du kan bruge workshoppen til at forebygge stress, angst, udbrændthed m.m. eller til at komme dig over en krævende periode i dit liv.

Vi starter med blid klassisk yoga for at stilne sindet og lande i kroppen. Herefter bevæger vi os over i de restorative yogastillinger, hvor du og din krop understøttes af puder, blokke og tæpper og på den måde hjælpes til dyb afspænding og selvhealing.

Restorativ yoga er af en særlig terapeutisk karakter, hvor dit autonome nervesystem guides til at slippe stress, uro, spændinger og andet uforløst, som din krop holder på. Undervejs inddrager vi beroligende musik og essentielle olier.

Du kan se frem til at lade dig nære af:

– Klassiske yogastillinger hvor alle kan være med.
– Guidet og kompetent indføring i den restorative yoga.
– Hvile og dyb afspænding.
– En selvomsorgsfuld stund i hyggelige lokaler.
– Hjælp til at skabe din egen praksis derhjemme.

Hvornår:
Afholdes onsdag 9/11, 16/11 og 23/11.
Alle dage fra kl. 18.45 – 21.15.

 

Hvor:
Vi mødes i stemningsfulde rammer hos SALIG, Masnedøgade 20 2. sal, 2100 kbh Ø.

 

Pris:
For alle tre onsdage kr. 1.095,- pr. person.

Vil du være med – så send os en mail på irene@levdigsund.dk

Yoga enetime, Samsø eller Kbh - 1:1 yogaterapi

Har du stress, eller kæmper du med bekymringstanker, angst og indre uro? Har du et uforløst traume, eller står du i en anden svær livssituation?
Jeg tilbyder individuelle yogaterapeutiske forløb til behandling af en krop og et sind i stress og ubalance.

 

Med samtale (terapi og coaching), blide yoga flows (skræddersyet program til dig og dine udfordringer), mindfulness og åndedrætsøvelser healer vi dit autonome nervesystem. Dit sind stilnes, din krop kommer i ro, og du slipper et liv på autopilot og bliver bevidst om dine mønstre og begrænsende overbevisninger. Du bliver i stand til at mærke dig selv og tune ind på, hvad din krop fortæller dig, og du får skabt nye selvomsorgsfulde vaner.

 

Et forløb foregår over 3 gange á 90 min. (vi finder datoer og tidspunkter sammen). Foregår i fortrolige og trygge rammer på Samsø eller i KBH.

 

Pris: 3 x 90 min. yogaterapi kr. 2.495,-.
Yderligere sessioner á 90 min. koster herefter kr. 995,-.

Kontakt

Du er altid velkommen til at give mig et uforpligtende ring eller sende en mail, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

irene@levdigsund.dk

+45 2685 8683